• Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

SUNBEAMsystem Tough+ 58W Flush - old

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 339,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

SUNBEAMSystem Vermogen: 58 W
Output: Flush

Product omschrijving

De SUNBEAMsystem Tough+ serie is ontwikkeld voor een professionele toepassing en high-end installaties. Het SUNBEAMsystem Tough+ 58W Flush paneel is voorzien van Sunpower zonnecellen met een efficiëntie van maar liefst 23.7% en leveren daarmee ook op kleinere oppervlakken een zeer hoge opbrengst.

Tough+ is voorzien van dezelfde superieure materialen die eerder door SUNBEAMsystem zijn ontwikkeld voor de originele Tough serie. Het innovatieve Tough oppervlak biedt een langere levensduur dan elk ander dun en lichtgewicht zonnepaneel. Het antislip profiel is niet alleen praktisch voor dekinstallaties, het vangt ook meer licht als de zon in een lage hoek staat. Ook dragen de vuilafstotende eigenschappen bij aan een hogere dagopbrengst door de panelen schoon te houden.

Omdat ze maar 3mm dun zijn kunnen de panelen naadloos geïntegreerd worden op elk hard oppervlak (zowel plat als licht gerond). De platte SUNBEAMsystem Flush kabel is onzichtbaar na installatie en laat daardoor geen kwetsbare bedrading blootgesteld, met een robuust en duurzaam eindresultaat.

De Tough+ serie wordt geleverd zonder RVS ogen en met een los verpakte 3M dubbelzijdig stickervel voor gemakkelijke montage. Als je liever kit gebruikt dan adviseren we een zachte flexibele kit, zoals witte Sikaflex 291i.

In de doos
  • SUNBEAMsystem Tough+ 58W Flush

Beknopte specificaties

Merk SUNBEAMSystem
Artikelnummer TP54x53F
Garantie 2 jaar
Type Zonnecellen Monocrystalline - SunPower (23,7% efficiëntie)
Vermogen 58 W
Voc - Voltage open circuit 23,07 V

Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay KBC/CBC Belfius Maestro Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.