• Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

Verzending & Bezorging

Wij verwerken en bezorgen je bestelling zo snel mogelijk! Voorraad artikelen die je bij ons bestelt, worden vrijwel altijd dezelfde dag (m.u.v. zon- en feestdagen) door ons verwerkt en aan onze vervoerders meegegeven. Je wordt tevens op de hoogte gehouden van het verzendproces.

Gratis verzending vanaf € 20,-.
Bestel je voor minimaal €20,- aan producten, dan wordt je bestelling gratis bezorgd. Komt je bestelling lager dan €20,- uit? Dan betaal je slechts €4,95 aan verzendkosten binnen Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Ierland. Voor overige EU landen gelden anderen tarieven, zie solarpowersupply.eu/shipping-information.

Kies een voorkeursdag
Het is mogelijk om tijdens het afrekenen een voorkeursdag van bezorgen te bepalen. Je kiest zelf een moment waarop het jou schikt om het pakketje in ontvangst te nemen. Wanneer je bij ons besteld ontvang je van te voren de Track & Trace gegevens. Hierdoor kan je de dag en het tijdstip van leveren in de gaten houden. Wanneer er producten worden besteld die meer dan 30 kg wegen, dan wordt u daarnaast ook van te voren door de transporteur gebeld om een afleverdag te bepalen. Je weet dan precies wanneer jouw bestelling bezorgd gaat worden zodat je deze in ontvangst kan nemen. We doen alles om 'vandaag besteld, morgen in huis' waar te maken. Het is nu erg druk bij onze vervoerders. Daardoor kunnen pakketjes vertragen. Wij vervoeren met DHL, DPD, Mainfreight Logistics en Teamtrans afhankelijk van de type order kiezen wij de best mogelijke vervoerder.

Speciaal transport
Wij hebben meerdere producten in ons assortiment die onder speciaal transport vallen. Vaak zijn dit producten die meer wegen dan 30 kg of producten die niet met de traditionele pakketvervoerders, zoals PostNL of DHL vervoerd kunnen worden. Deze producten kunnen niet met de gangbare pakketvervoerders meegegeven worden. Houd er dan alsjeblieft rekening mee dat je bestelling mogelijk 1 dag langer kan duren, aangezien dit met speciaal transport verstuurd wordt. Je wilt tenslotte jouw bestelling in nieuwstaat en goede conditie ontvangen!

Afhalen bij DPD Afhaalpunt
Geen zin om te wachten op de bezorger? Ben je niet de hele dag thuis of haal je je bestelling liever zelf op wanneer het jou uitkomt? Dat kan bij één van de ruim 800+ DPD-afhaalpunten! Er is er altijd wel één bij jou in de buurt. Hoe dat werkt?

  • Kies tijdens het afrekenen voor de verzendmethode 'Afhalen bij een servicepunt'
  • Druk vervolgens op de knop 'Selecteer een servicepunt'
  • Kies een servicepunt naar wens
  • Na het afronden van je bestelling ontvang je een orderbevestiging waarop het DPD Afhaalpunt staat die jij geselecteerd hebt. Hier ligt je pakket, meestal binnen 2 dagen, klaar om afgehaald te worden. Vanzelfsprekend wordt je per mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Hierna blijft je pakket nog 1 week liggen indien je deze nog niet hebt afgehaald.
  • Let op dat alleen jij jouw bestelling af mag halen. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Afhalen in Berkel en Rodenrijs of in Den Helder (Nederland)
Het is mogelijk om jouw bestelling bij ons magazijn in Berkel en Rodenrijs af te halen. Zodra je jouw online bestelling hebt geplaatst en de betaling hebt afgerond, dan zal ons magazijn jouw bestelling zo snel mogelijk verzamelen en klaarzetten zodat jij het kan komen ophalen. Via e-mail zul je afhaalinstructies en de adresgegevens van ons magazijn ontvangen. Wil je van tevoren weten of jouw bestelling dezelfde dag nog afgehaald kan worden? Neem dan contact op met onze klantenservice of chat met één van onze specialisten.

Het is ook mogelijk om jouw bestelling in onze concept store in Den Helder af te halen. Zodra je de online bestelling hebt geplaatst en de betaling hebt afgerond, dan zal ons magazijn jouw bestelling zo snel mogelijk verzamelen en klaarzetten zodat jij het kan komen ophalen. Meestal ligt je pakket binnen 2-3 dagen klaar om afgehaald te worden. Vanzelfsprekend wordt je per mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Wil je van tevoren weten wanneer jouw bestelling afgehaald kan worden? Neem dan contact op met onze klantenservice of chat met één van onze specialisten.

Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express KBC/CBC Belfius Maestro Bank transfer
© 2013 - 2023 - Solar Power Supply B.V.