• Check
  Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

Betaalmogelijkheden

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst kan je deze direct online betalen. We geven je graag een ruime keus uit verschillende betalingsmogelijkheden. Afhankelijk van je wens of aankoop kies je de betaalwijze die jij wilt.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
We zetten alle betalingsmogelijkheden even voor je op een rijtje. Kies de betalingswijze die bij je past.

 • Bancontact/Mister Cash
 • Sofort Banking
 • Creditcard
 • PayPal
 • KBC
 • Belfius Bank
 • Maestro
 • Trustly
 • Banktransfer
 • Op rekening (uitsluitend voor bedrijven)

Bancontact
Maak je als inwoner van België gebruik van internetbankieren bij je Belgische bank? Dan heb je de mogelijkheid om met MisterCash je bestelling online te betalen. In België is dit de meest gebruikte manier van betalen. Het is gratis, makkelijk, snel en veilig via je eigen Belgische bank.

Bent je benieuwd welke banken er onder andere zijn aangesloten?

 • KBC
 • Belfius Bank
 • Fortis Bank
 • FINTRO
 • AXA Bank
 • CBC
 • ING Bank
 • VDK Spaarbank

Je plaatst een bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen van de bestelling kies je als betaalmethode Bancontact en selecteer je vervolgens je bank. Hierna word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Je bestelling zal direct worden verwerkt.

Sofort Banking
Tijdens het bestelproces word je doorgestuurd naar de betaalomgeving van je eigen bank. Betaling geschiedt op de vertrouwde manier. Sommige betalingen boven de € 500,- hebben een langere verwerkingstijd. Dit duurt meestal 2-3 werkdagen.

Creditcard
Bij Solar Power Supply heb je de mogelijkheid om met je creditcard je bestelling online te betalen. De creditcards van MasterCard, VISA en American Express zijn bij ons te gebruiken.

Je plaatst een bestelling in onze webshop en bij het afrekenen van de bestelling kies je als betaalmethode de Creditcard. Vervolgens word je doorgeleid naar de betaalomgeving waar je je creditcardgegevens dient in te vullen en de transactie kunt voltooien. Na een succesvolle transactie worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald en wordt je bestelling direct verwerkt.

PayPal
PayPal biedt één van de best beveiligde online betaalplatforms ter wereld en is wereldwijd te gebruiken. PayPal fungeert als een online portemonnee waarmee je ook bij andere internationale webwinkels kunt betalen.

Je plaatst een bestelling in onze webshop en kiest bij het afrekenen van jouw bestelling de betaalmethode PayPal. Vervolgens word je doorgeleid naar de betaalomgeving van PayPal om jouw bestelling veilig te betalen. Nadat de betaling is afgrond word je teruggeleid naar onze webshop. Wil je handmatig geld overschrijven naar ons PayPal account? Het PayPal-adres is: info@montani.nl.

KBC
Tijdens de bestelprocedure wordt je naar de betaalomgeving van je eigen bank doorgestuurd. Je kunt de betaling dus op de vertrouwde manier afhandelen. Een betaling via KBC is alleen mogelijk voor klanten die een Belgisch factuuradres hebben ingevuld tijdens de bestelprocedure.

Belfius
Tijdens de bestelprocedure wordt je naar de betaalomgeving van je eigen bank doorgestuurd. Je kunt de betaling dus op de vertrouwde manier afhandelen. Een betaling via Belfius is alleen mogelijk voor klanten die een Belgisch factuuradres hebben ingevuld tijdens de bestelprocedure.

Maestro
Via Maestro kun je veilig en snel online betalen. Je kunt je bankgegevens via onze beveiligde SSL procedure invoeren en wij zorgen samen met je bank voor een correcte afhandeling.

Trustly
Je plaatst een bestelling in onze webshop en kiest bij het afrekenen van jouw bestelling de betaalmethode Trustly, dan selecteer je allereerst het land waarin je verblijft, waarna Trustly alle relevante banken voor die regio zal weergeven. Wanneer de bank eenmaal geselecteerd is, hoef je alleen maar in de beveiligde bankomgeving in te loggen en de betaling door te voeren.

Banktransfer via Multisafepay
Banktransfer houdt in dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag naar een bankrekening van onze provider Multisafepay overmaakt. Je ontvangt bij het kiezen van deze betaalmethode instructies per e-mail hoe je het bedrag dient over te maken.

Vooruitbetalen naar onze eigen bankrekening kan ook. Na het invoeren van je bestelling maak je zelf het openstaande orderbedrag naar de bankrekening van Solar Power Supply. Vermeldt bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

Solar Power Supply
IBAN-nummer: NL07RABO0370316053
BIC / SWIFT Code: RABONL2U

Banktransfer via Multisafepay of vooruitbetaling naar onze bankrekening is niet de snelste manier van betalen. Houdt daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Op rekening (achteraf betalen)
Als bedrijf heb je bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wel zo makkelijk. We versturen eerst de bestellen en mailen daarna de factuur.

Voldoet jouw bedrijf aan de voorwaarden en is er krediet toegekend? Dan kunnen bestellingen op rekening geplaatst worden. Dit kan door ons te bellen, mailen of de bestelling online te plaatsen. Snel en eenvoudig. Is het je eerste bestelling die je op rekening wilt bestellen? Let er dan wel op dat onze kredietadministratie hier goedkeuring voor moet geven. Afhankelijk van het bedrijf kan dit helaas enkele dagen/weken duren.

Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express KBC/CBC Belfius Maestro Trustly Bank transfer
© 2013 - 2023 - Solar Power Supply B.V.