• Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

Anker SOLIX F1200 Portable Power Station - 1229Wh | 1800W

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 1.299,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

Anker Capaciteit: 1229Wh
Output: USB, USB-C PD, 12 V, AC

Product omschrijving

De Anker SOLIX F1200 Portable Power Station is de ideale keuze voor wanneer je op zoek bent naar een power station voor outdoor, maar ook als “thuisbatterij” in combinatie met het Anker Solix Balcony Solar System. Deze krachtige Power Station combineert geavanceerde InfiniPower-technologie met een duurzame LiFePO4-batterij die ontworpen is om meer dan een decennium mee te gaan, zelfs bij dagelijks gebruik. Dankzij het slimme temperatuurcontrolesysteem kan de Power Station vrijwel geruisloos opladen en ontladen. Hierdoor is de Anker SOLIX F1200 Portable Power Station veelzijdig in gebruik en kun je deze gemakkelijk meenemen in je camper of caravan, maar daarnaast ook dagelijks thuis in combinatie met je balkon systeem.

Met een royale batterijcapaciteit van 1229 Wh en een krachtige output van 1800W, voorziet deze Power Station moeiteloos al je essentiële apparaten van stroom, zoals smartphones, tablets, laptops, verlichting, tv's, medische apparatuur en zelfs kleine koelkasten. Dankzij de energiebesparingsmodus kun je zelfs de stand-bytijd verlengen, waardoor deze Power Station een onmisbare stroombron is voor diverse buitensituaties.

De Anker SOLIX F1200 biedt een handige UPS-functie, waardoor je apparaten binnen slechts 20 ms van stroom worden voorzien bij stroomuitval. Zelfs bij onstabiele stroomtoevoer past het BMS-systeem van de Power Station zich aan en levert de juiste hoeveelheid stroom aan al je aangesloten apparaten.

Dankzij de Wifi en Bluetooth functie kun je heel eenvoudig de Anker Solix F1200 Portable Power Station beheren. Download de Anker App via je smartphone of tablet en krijg toegang tot je energie-instellingen, zoals laad- en ontlaadniveaus en de AC-laadsnelheden om de levensduur van de batterij te maximaliseren.

Met een indrukwekkend invoervermogen van 1000W kan de SOLIX F1200 Power Station in slechts 1,5 uur volledig worden opgeladen. Zelfs als je off-grid bent en geen toegang hebt tot stopcontacten, biedt het systeem een oplossing. Met de 600 Watt solar input kun je meerdere zonnepanelen aansluiten om de SOLIX F1200 op te laden. Bovendien is deze Power Station compatibel met zowel originele Anker-zonnepanelen als universele zonnepanelen van andere merken, dankzij de handige XT60-aansluiting.

In de doos
  • Anker SOLIX F1200 Portable Power Station
  • AC oplaadkabel
  • Oplaadkabel voor in de auto
  • Solar kabel
Downloads
Download Manual

Beknopte specificaties

Merk Anker
Artikelnummer A1771311
Garantie 5 jaar
Batterijtype LiFePO4
Batterijcapaciteit in Wh 1229 Wh
Output USB 4 x USB-A 12W
1 x USB-C 100W / 1 x 60W

Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay KBC/CBC Belfius Maestro Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.