• Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

Solar Power Supply Zakelijk

In sommige gevallen is het handiger om rechtstreeks via Solar Power Supply zakelijk te bestellen. Bijvoorbeeld als een offerte vooraf noodzakelijk is of wanneer het door interne procedures binnen jouw bedrijf niet mogelijk is om via onze reguliere webwinkel te bestellen. Bestel via een inkooporder of vraag via onze specialisten gemakkelijk een offerte aan.

Voorwaarden
We begrijpen dat je als bedrijf graag op rekening wilt bestellen. Dit willen wij mogelijk maken. Echter willen we wel graag zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom komen alleen bedrijven in aanmerking die minstens 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast doen we altijd een financiële kredietcontrole. Kan je hier niet op wachten? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Persoonlijk advies
Ben je nog niet helemaal zeker of het door jouw gekozen product het juiste is? Persoonlijk advies of overleg altijd fijn. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn dan op de hoogte van jouw situatie en helpen je graag verder om zo tot de beste oplossing voor jou te komen.
We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17.00 uur. Bel ons op 0223 788118 of mail ons via klantenservice@solarpowersupply.be.

Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay KBC/CBC Belfius Maestro Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.