• Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

Tweedekans - SUNBEAMsystem Tough 111W Flush - Black 2

Tweedekans:

  • Geretourneerd product in beschadigde originele verpakking
  • Let op: het is paneel is nieuw, maar de lijm tussen het paneel en de kabel is losgekomen, het paneel functioneert goed
€ 423,20
Gratis verzending
Incl. 21% BTW
Truck Let op, het verzenden van een tweedekans product duurt doorgaans 1-3 werkdagen. Voor pallettransport geldt 2-5 werkdagen.
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 800+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4/5

SUNBEAMSystem Vermogen: 111 W
Output: Flush kabel

Product omschrijving

Het SUNBEAMsystem Tough Black 111W Long Flush is onderdeel van de premium lijn van SUNBEAMsystem. Het paneel is uitgerust met Sunpower Maxeon cellen met een efficiëntie van 22.5% of hoger. Hierdoor is de afmeting van het paneel slechts 106 x 54 cm en heeft het paneel een vermogen van 111 watt.

Door het donkere uiterlijk gaan de Tough Black panelen op in elke egaal gekleurde achtergrond. Of deze achtergrond nou strak wit of klassiek bruin is: niemand vermoedt dat er een zonnepaneel verscholen gaat achter het zwarte oppervlak. Door het ruime aanbod modellen biedt de Tough serie een universele oplossing voor talrijke toepassingen. Het Tough oppervlak is de voorkeurskeuze voor de jachtindustrie, maar ook voor meer industriële off-grid installaties.

Voor een naadloze integratie kan je gebruik maken van de Tough Black Hole filler (zie accessoires). Dit is een identiek materiaal, zonder werkzame cellen, dat op maat gesneden kan worden om oneven stukken rondom de panelen op te vullen.

Het oppervlak van de Tough serie is extreem duurzaam en bestand tegen sterke en langdurige UV-straling. Het laat meer licht door dan standaard materialen, wat bijdraagt aan een hogere dagopbrengst. Het geribbelde profiel geeft grip als er over het panel gelopen wordt, maar vangt ook meer licht als de zon laag staat. Ook zijn alle Tough modellen uitgerust met SUNBEAMsystems beschermde Shadow Optimized technologie, die de opbrengst verhoogt in gedeeltelijke schaduw. Voor installatie raden we een zwarte flexibele kit zoals Sikaflex 291i aan.

Maximale systeemspanning 30V
Maximale systeemspanning met by-pass diode 65V


Beknopte specificaties

Merk SUNBEAMSystem
Artikelnummer T106x54FS-Black
Garantie 2 + 3 jaar (na registratie)
Type Zonnecellen Monocrystalline Sunpower (> 22,5% efficiëntie)
Vermogen 111 W
Voc - Voltage open circuit 21,76 VIk heb mijn keuze gemaakt, dit wordt het!

SUNBEAMSystem
Tweedekans - SUNBEAMsystem Tough 111W Flush - Black 2
Vermogen: 111 W
Output: Flush kabel
€ 423,20
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay KBC/CBC Belfius Maestro Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.