• Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

Wat is een portable power station?

Portable power stations zijn een ideale- en draagbare (nood)stroomvoorzieningen voor in en rondom je huis of buiten tijdens outdoor activiteiten, zodat je op elk moment gebruik kan blijven maken van jouw elektrische apparaten. De unieke eigenschappen van een portable power station zijn de verschillende outputs, van USB-(C), 12V tot 230V AC en de mogelijkheid om een power station op meerdere manieren op te laden. Je kunt een portable power station opladen in combinatie met een 230V netstroomadapter, car charger of met zonnepanelen.

Portable Power Stations zijn er in verschillende soorten en maten, waarmee verschillende toepassingen mogelijk zijn. Wij hebben power stations in ons assortiment met een batterijcapaciteit van 200 Wh tot aan 25 kWh. Deze grote capaciteit is mogelijk, omdat je enkele power stations met extra modules/batterijen kunt uitbreiden. Hierdoor ontstaan oplossingen, waarbij (delen van) je woning voorzien kan worden van energie. Samen met de UPS functie die is geïntegreerd, kunnen deze power stations ook tijdens blackouts, steeds meer ingezet worden als een portable home battery. Merken spelen hier steeds meer op in en zorgen ervoor, dat de oplossingen duurzamer worden met betrekking tot de levensduur, maar ook flexibeler worden door de mogelijkheid  tot het uitbreiden van het systeem met extra batterijen. 

Vrijwel alle portable power stations in ons assortiment zijn bedoeld om in off-grid situaties apparaten te kunnen voorzien van energie, maar niet alle portable power stations in ons assortiment kunnen worden ingezet als portable home battery die delen van de woning kan voorzien van energie.

Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay KBC/CBC Belfius Maestro Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.