• Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

WATTSTUNDE WS80SF SunFolder 80Wp Solar Briefcase

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 219,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

Wattstunde Vermogen: 80 Watt
Output: Anderson SH50

Product omschrijving

De WATTSTUNDE WS80SF SunFolder 80Wp Solar Briefcase is een efficiënt, inklapbaar zonnepaneel, waarmee eenvoudig energie gegenereerd kan worden. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp past de WATTSTUNDE Solar Briefcase in elke kofferbak en kan door het handvat aan de bovenkant, overal gemakkelijk mee naartoe genomen worden. Het zonnepaneel beschikt over Back-Contact Sunpower-cellen (> 20% rendement) die een aanzienlijk hogere efficiëntie bieden, dan standaard monocrystalline zonnepanelen. Het SunFolder 80Wp kan dagelijks tijdens goede weersomstandigheden gemiddeld 300 – 350 Wh aan energie genereren. Dankzij de duurzame en waterafstotende Cordura-stof kan de Solar Briefcase ook in de regen worden gebruikt. Door de stevige kickstand aan de achterkant, kan het paneel in een 45-graden hoek geplaatst worden, waardoor het paneel in een optimale hoek naar de zon gericht staat.

De WATTSTUNDE WS80SF SunFolder 80Wp Solar Briefcase heeft een verbindingskabel van 5 m met een Anderson-connectorsysteem. Dankzij het praktische plug-in-systeem kan het zonnepaneel aangesloten worden op een laadregelaar of een Goal Zero Yeti portable powerstation. Met de SunFolder naar Goal Zero Yeti adapterkabel kan de SunFolder 80Wp Solar Briefcase eenvoudig worden aangesloten op de GoalZero Yeti portable powerstation.

De Solar Briefcase zijn geschikt voor alle stand-alone batterij toepassingen. Denk hierbij aan vakantiehuisjes, campings, marine - zeilboten, campers, of onder andere off-road voertuigen, zoals de Land Rover Defender.

In de doos
  • WATTSTUNDE WS80SF SunFolder 80Wp Solar Briefcase
  • Solar Kabel Zonnepaneel naar Laadregelaar 5m

Beknopte specificaties

Merk Wattstunde
Artikelnummer 101-1501
Garantie 2 jaar
Type Zonnecellen Monocrystalline - SunPower (> 20% efficiëntie)
Vermogen 80 W
Voc - Voltage open circuit 23,3 V

Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay KBC/CBC Belfius Maestro Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.