• Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

Ecoflow

SPS official supplier (sinds 2019)
Vele modulaire energieoplossingen
Producten met de beste vooruitstrevende technologie
Bekijk alle Ecoflow producten

Over Ecoflow:

Ecoflow is inmiddels niet meer weg te denken, als je het hebt over draagbare- energieoplossingen en zonnepanelen. Sinds 2019 is Solar Power Suppy official dealer van Ecoflow. Ecoflow is een vooruitstrevend bedrijf, gespecialiseerd in draagbare energieoplossingen, zonnetechnologie en 's werelds eerste smart home ecosysteem. De productlijnen DELTA, DELTA 2 en RIVER 2 van EcoFlow voorzien je van schone, stille en duurzame energie. Welke energiebehoefte je ook hebt, Ecoflow heeft een passende oplossing.

EcoFlow Delta 2 Max

De EcoFlow Delta 2 Max is een geavanceerde draagbare power station, die uitblinkt in zowel capaciteit als functionaliteit. Met een indrukwekkende batterijcapaciteit van 2048Wh en een piekvermogen van 3400W kan de Delta 2 Max moeiteloos een breed scala aan apparaten van stroom voorzien, van laptops en smartphones tot zware apparatuur zoals koelkasten en elektrisch gereedschap. Deze power station is ideaal voor noodsituaties, buitenactiviteiten, en zelfs als energiebron voor tiny houses. Dankzij de snelle oplaadtijd, waarbij de batterij in slechts 80 minuten tot 80% kan worden opgeladen via netstroom, biedt de Delta 2 Max betrouwbaarheid en gemak. Of je nu op een kampeertrip bent of te maken hebt met een stroomuitval, de Delta 2 Max zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot essentiële stroomvoorziening.

Delta 2 Max met uitbreidingsbatterij

Voor diegenen die nog meer energiecapaciteit nodig hebben, biedt de EcoFlow Delta 2 Max de mogelijkheid om te worden uitgebreid met een extra batterij, de EcoFlow Delta 2 Max Extra Battery. Door deze extra batterij aan te sluiten op de Delta 2 Max, kan de totale capaciteit worden verdubbeld of zelfs verdrievoudigd, waardoor langere periodes van autonoom energiegebruik mogelijk zijn. Dit is bijzonder nuttig voor off-grid avonturen, langdurige kampeertrips, of als een betrouwbare back-up tijdens langdurige stroomuitval. De extra batterij integreert naadloos met de Delta 2 Max, behoudt dezelfde snelle oplaadtijd en verhoogt de flexibiliteit van het systeem aanzienlijk zonder in te boeten aan draagbaarheid. Met deze toegevoegde capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je apparaten, zelfs niet tijdens langdurige reizen of noodgevallen.

Delta 2 Max & EcoFlow Alternator

De combinatie van de EcoFlow Delta 2 Max en de EcoFlow Alternator biedt een innovatieve oplossing voor mobiele energiegebruikers. De Alternator maakt gebruik van de dynamo van je voertuig, waardoor je de Delta 2 Max acht keer sneller kunt opladen dan via traditionele voertuigstopcontacten, met een toevoeging van 1 kWh aan stroom in slechts 1,3 uur dankzij de ingebouwde DC-DC converter. Daarnaast fungeert de alternator als een 3-in-1 apparaat: in oplaadmodus laadt het je power station snel op, in reverse charging modus kan het de startaccu van je voertuig of de thuisbatterij in je camper opladen, en in onderhoudsmodus verlengt het de levensduur van de accu's. Deze veelzijdige tool is eenvoudig te installeren en biedt niet alleen gemak, maar bespaart ook tijd, geld en ruimte. Op deze manier blijf je altijd mobiel en voorbereid.

Overige merken

Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay KBC/CBC Belfius Maestro Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.