• Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

Xtorm

SPS official dealer (sinds 2013)
Grootste assortiment in reisaccessoires
Nederlands design
Bekijk alle Xtorm producten

Over Xtorm

Xtorm is een Nederlands bedrijf welke opgericht is in 2008 en vindt haar oorsprong in de reisindustrie. De producten van Xtorm zijn gemaakt om te reizen en zullen onder alle omstandigheden overleven, van temperaturen onder het vriespunt tot intensief gebruik tijdens stedentrips. De nieuwste technische innovaties zijn erg belangrijk om het beste uit jouw apparaten te kunnen halen. Dit resulteert in eersteklas specificaties, sneller opladen en een lange levensduur.

Lichtgewicht design

Met deze Xtorm Xtreme Solar Panel 100W kun je zelfs op de meest afgelegen plekken al je apparaten van stroom te voorzien. Het lichtgewicht design is bovendien spatwater-bestendig, perfect voor al je roadtrips en avonturen. Dankzij de geïntegreerde handgrepen en het inklap-systeem kan hij gemakkelijk worden gedragen en opgezet, waar je maar wil.

Direct je smartphone opladen

Aan de achterkant van de Xtorm Solar Panel 100W bevindt zich een stevige kickstand, waardoor het paneel in een optimale hoek naar de zon gericht kan worden. Dankzij de USB & USB-C uitgang is het mogelijk om direct een laptop, tablet of je telefoon op te laden. Het 100W paneel kan gecombineerd worden met de XP300 & XP500 Power Station voor een complete oplossing en eindeloos veel power.

Overige merken

Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay KBC/CBC Belfius Maestro Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.