• Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

Bluetti Balkonsystemen

SPS official supplier (sinds 2020)
Bluetti biedt een compleet assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Bekijk hier alle Bluetti balkon producten

Wil je de regie nemen over het opwekken van je eigen energie en tegelijkertijd besparen op je energierekening? Ontdek de voordelen van ons uitgebreide assortiment. Het Bluetti balkonsysteem, een slimme en betaalbare energieoplossing, maakt het eenvoudig om kosten te besparen op je energierekening.

De vrijheid om je eigen energie op te wekken en te beheren, geeft je niet alleen financiële voordelen, maar ook een gevoel van autonomie. Het Bluetti balkonsysteem biedt een technologisch geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke oplossing die je de mogelijkheid geeft om actief deel te nemen aan de energietransitie. Verken ons assortiment zonnepanelen, power stations en micro-omvormers en ontdek de vele mogelijkheden van duurzame energie met ons Bluetti balkonsysteem.

Wat is een Bluetti balkonsysteem?

Het Bluetti balkonsysteem is een slimme en gebruiksvriendelijke oplossing voor duurzame energie, rechtstreeks vanaf jouw balkon. Deze geavanceerde technologie zet gegenereerde energie efficiënt om in gelijkstroom, waarmee huishoudelijke apparaten worden gevoed. De overdag opgeslagen energie in de accu wordt 's avonds ingezet, wat aanzienlijke kostenbesparingen op levensonderhoud oplevert. Wat de installatie betreft, is het systeem niet alleen eenvoudig te installeren, maar het biedt ook duurzaamheid, veiligheid en besparingen. Met functies zoals plug & play installatie, betrouwbare LiFePO4-batterijen, een geruststellende garantie van 5 jaar, en de handige intelligente app-besturing, stelt het Bluetti balkonsysteem je in staat om onafhankelijk te worden van traditionele energiebronnen. Het bevordert niet alleen je financiële welzijn, maar ook milieubewustzijn voor een duurzamere toekomst.

Voor wie is een balkonsysteem geschikt?

Het Bluetti balkonsysteem biedt een eenvoudige oplossing voor duurzame energie:

  • Ideaal voor locaties met weinig buitenruimte, biedt het balkonsysteem een efficiënte manier om duurzame energie op te wekken zonder grote installaties.
  • Kostenbesparing: Het systeem reduceert de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, wat leidt tot kostenbesparingen op de elektriciteitsrekening.
  • Milieubewustzijn: Voor degenen die streven naar een groenere levensstijl, draagt het gebruik van zonne-energie bij aan een verminderde ecologische voetafdruk.
  • Betrouwbare prestaties: Het Bluetti balkonsysteem biedt betrouwbare prestaties, ondersteund door functies zoals plug & play installatie, betrouwbare LiFePO4-batterijen en een intelligente app-besturing.

Besparingen op elektriciteitsrekening

Met een Bluetti balkonsysteem van 800W, waarbij wordt uitgegaan van een gemiddelde dagelijkse zonneschijnduur van 4 uur, zou de dagelijkse besparing op de elektriciteitskosten ongeveer 0.96 euro bedragen bij een elektriciteitsprijs van 30 cent per kWh. Over een heel jaar genomen, kan deze dagelijkse besparing zich opstapelen tot een aanzienlijke jaarlijkse besparing van ongeveer €350,-. Het Bluetti balkonsysteem biedt daarmee niet alleen duurzame energie, maar ook een financieel voordeel door de afhankelijkheid van het reguliere elektriciteitsnet te verminderen. Houd er wel rekening mee dat deze cijfers schattingen zijn en daadwerkelijke resultaten kunnen variëren op basis van lokale omstandigheden en verbruikspatronen.

Bluetti balkonsysteem: Twee gebruiksopties

Het Bluetti balkonsysteem biedt flexibiliteit in installatie en gebruik, met twee mogelijkheden voor optimale energie-efficiëntie.

Directe teruglevering met A80 Micro-inverter:
De Bluetti A80 Micro-inverter zet opgewekte zonne-energie moeiteloos om in wisselstroom en levert deze direct terug aan het elektriciteitsnet via het stopcontact. Met een capaciteit tot 800 watt en geschikt voor maximaal 4x zonnepanelen, biedt deze optie een efficiënte manier om overtollige energie terug te leveren, waardoor kosten worden bespaard.

Opslag en eigen gebruik met D100S en B210:
Voor degenen die niet alleen willen terugleveren maar ook opgewekte energie willen opslaan, is de combinatie van de A80 Micro-inverter met BLUETTI's D100S Solar Charge Controller en Bluetti B210 Expansion Battery de ideale keuze. Deze innovatieve oplossing stelt gebruikers in staat overdag opgewekte energie op te slaan en deze 's avonds te benutten, waardoor zowel kostenbesparingen als duurzaamheid worden gerealiseerd.

Duurzame energieopslag met flexibiliteit

De krachtige Bluetti B210 Expansion Battery, met een capaciteit van 2150Wh, biedt de mogelijkheid om zonne-energie op te slaan en te combineren met andere Bluetti balkonsysteemproducten. Het opslaan van gegenereerde energie in deze batterij vergroot de zelfvoorzienendheid, waardoor de afhankelijkheid van het reguliere elektriciteitsnet afneemt. De Bluetti B210 onderscheidt zich door oog voor detail, met een duurzame afwerking en een robuuste, spatwaterdichte behuizing (IP65), die optimale bescherming biedt voor de USB-(C) poorten.

Bovendien biedt de mogelijkheid om maximaal twee B210-batterijen te koppelen niet alleen uitgebreidere energiereserves, maar maximaliseert het ook het gebruik van gegenereerde energie. Vooral in zonnige perioden van maart tot oktober kan het Bluetti balkonsysteem met een vermogen van 800W tot wel 4 kWh per dag produceren, waardoor het een aantrekkelijke en kostenefficiënte keuze wordt voor bewuste energiegebruikers.

De Bluetti Fixed Bracket BABC-210 is dé oplossing voor het opbergen en organiseren van deze B210-batterijen. Met zijn doordachte ontwerp biedt de BABC-210 Bracket niet alleen efficiëntie, maar ook gebruiksgemak.

Overige merken

Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay KBC/CBC Belfius Maestro Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.