• Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

Powertraveller Solar Adventurer II

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 85,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

Capaciteit: 10000 mAh / 37 Wh
Output: USB & USB-C (18 W PD)

Product omschrijving

De Powertraveller Solar Adventurer II is een typische outdoor solar charger, dankzij de afsluitbare USB poorten. De combinatie van een krachtige batterij en een efficiënt zonnepaneel biedt de perfecte uitkomst tijdens vakanties en outdoor activiteiten. De interne batterij kan via het 3 W zonnepaneel, tijdens goede weersomstandigheden, in ongeveer 18 uur volledig opladen worden. Met een capaciteit van 10.000 mAh (37 Wh), heeft de Solar Adventurer II voldoende power om verschillende USB apparaten op te laden of een boost te geven. Naast het opladen van USB apparaten, zoals bijv. smartphones, tablets en camera`s is de Solar Adventurer II ook geschikt voor het opladen van USB-C-laptops, wat een paar uur extra gebruik oplevert.

De solar charger beschikt over 1 USB output (3.0 fast charge) en een USB-C PD uitgang 18W Max (dit is tevens ook een USB-C ingang). Beide USB outputs kunnen gelijktijdig gebruikt worden.

Met de Powertraveller Solar Adventurer II beschik je over de mogelijkheid om de batterij op verschillende manieren op te laden. Zo kun je het apparaat via het stopcontact, in combinatie met een USB-C adapter, (zie accessoires) binnen 2,5 uur opladen of in de auto met een sigarettenaansteker (gebruik hiervoor een adapter). Toch zorgt het sterke, geïntegreerde zonnepaneel voor de meeste vrijheid.

Bij het design van de Solar Adventurer II is aan alles gedacht. De stevige behuizing is spatwaterdicht, maar ook de USB ports zijn beschermd. Je kunt heel makkelijk de klepjes aan de zijkant openklappen, om je apparaat op de Solar Adventurer II aan te sluiten. De LED-indicatie zorgt ervoor dat je in één oogopslag kunt zien, hoe vol de interne batterij is opgeladen.

In de doos
  • Powertraveller Solar Adventurer II
  • USB-C naar USB-C kabel
  • Draagriem

Beknopte specificaties

Merk Powertraveller
Artikelnummer PTL-SAT040
Garantie 2 jaar
Vermogen 3 W
(Spat)waterdicht IP65
Batterijcapaciteit in Wh 37 Wh

Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay KBC/CBC Belfius Maestro Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.