• Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

Ecoflow PowerOcean Hybrid Inverter

Pre-order Pre-order
Calendar Wordt verwacht: eind mei 2024
Prijs op aanvraag
Kies je eigen bezorgdag
Afhalen bij 800+ parcelshops
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Uitstekend
4/5

Ecoflow Maximaal PV-vermogen: 14 kW
Maximaal laadvermogen: 10kW

Product omschrijving

Verlang je naar totale onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet, waarbij al je essentiële apparaten blijven draaien, zelfs wanneer de stroom onverwacht wegvalt? Zoek niet verder, want de EcoFlow PowerOcean Hybride Omvormer staat klaar om jouw levensstijl te transformeren. Deze innovatieve omvormer maakt optimaal gebruik van zonne-energie, zodat je huis volledig zelfvoorzienend kan zijn. Met zijn krachtige 3-fasen hybride omvormer en indrukwekkende 10 kW noodstroomvoorziening, biedt de PowerOcean Hybride Omvormer de perfecte oplossing voor iedereen die droomt van volledige stroomonafhankelijkheid.

De PowerOcean Hybride Omvormer is slim ontworpen. Het apparaat detecteert automatisch spanningsherstel tijdens een stroomstoring en schakelt na zonsopgang automatisch terug naar normale werking. Geen gedoe, geen handmatige handelingen. Bovendien is er een ingebouwd bypass-circuit voor extra stabiliteit, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten.

Voor huishoudens met een warmtepomp met SG Ready aansturing kan PowerOcean overtollige zonne-energie zelfs gebruiken voor verwarming, waardoor de energieonafhankelijkheid van je huis verder wordt gemaximaliseerd.

Met de gebruiksvriendelijke EcoFlow app en webportal heb je volledige controle over je energiegebruik, zonne-energieopwekking en batterijopslag, allemaal in realtime. Prioriteer het gebruik van zonne-energie en laat de accu's automatisch opladen met overtollige energie voor gebruik 's nachts. Het is energiebeheer op maat, speciaal voor jou.

Met de PowerOcean Hybride Omvormer ben je altijd voorbereid, of het nu gaat om stroomuitval, onverwachte stroomonderbrekingen of zelfs stormachtige weersomstandigheden. De omvormer heeft een back-upreserve om je gemoedsrust te garanderen. Met de zelfvoorzieningsmodus van de PowerOcean Omvormer kun je je energie-efficiëntie maximaliseren en kosten besparen. Geef prioriteit aan je eigen energiebehoeften en minimaliseer je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Kortom, met de EcoFlow PowerOcean Hybride Omvormer ben je niet alleen verzekerd van stroomonafhankelijkheid, maar ben je ook voorbereid op de toekomst van energiebeheer.

In de doos
  • Ecoflow PowerOcean Hybrid Inverter
  • Montagebeugel
  • Afdekplaat

Beknopte specificaties

Merk Ecoflow
Artikelnummer PowerOcean-Inverter-P3-10kW-DE
Garantie 2 jaar
Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay KBC/CBC Belfius Maestro Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.