• Check
    Vandaag besteld, is binnen 1-2 dagen in huis

Solar Power Supply 400W Shingle Solar Panel

Niet meer beschikbaar Niet meer beschikbaar
€ 399,-
Gratis verzending
Incl. 21% BTW

Solar Power Supply Vermogen: 400 W
Output: MC4

Product omschrijving

Het Solar Power Supply 400W Shingle Solar Panel is het nieuwe all black zonnepaneel met een uitzonderlijk hoog vermogen. Deze zonnepanelen hebben een mooie, zwarte uitstraling dankzij hun zwarte frame, zwarte backsheet én op kleur geselecteerde zonnecellen. Het 400W zonnepaneel is het eerste paneel in ons assortiment met een overlap solar cell technologie. De zonnecellen worden dichter op elkaar geplaatst en gehalveerd. Dit wordt ook wel high density interconnect technology genoemd. Het voordeel daarvan is dat meer van het beschikbare oppervlak wordt gebruikt om zonnecellen te plaatsen. Daarnaast worden weerstandsverliezen verlaagd, waardoor zonnecellen meer stroom kunnen producteren. 

Overlap zonnecellen bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele zonnecellen. Het belangrijkste is dat de zonnecellen verbeterde prestaties bieden, doordat de transmissie-efficiëntie van de cellen verbeterd is, waardoor de efficiëntie van het zonnepaneel toeneemt. Ook zijn zonnepanelen met deze technologie fysiek duurzamer, omdat ze kleiner zijn en beter bestand zijn tegen scheuren. Kleinere cellen ervaren verminderde mechanische spanningen, waardoor de kans op scheurvorming afneemt. 

Het Solar Power Supply 400W Shingle Solar Panel maakt gebruik van een universele MC4 connector (IP67). Via deze output kan het paneel dagelijks tijdens goede weersomstandigheden ca. 2000 Wh aan energie genereren en kan de energie worden opgeslagen in een Power Station of in een accu in combinatie met een laadregelaar.

In de doos
  • Solar Power Supply 400W Shingle Solar Panel
Downloads
Download Datasheet

Beknopte specificaties

Merk Solar Power Supply
Artikelnummer SPS-S400
Garantie 5 jaar
Type Zonnecellen Overlap Shingle solar cells (>20,4 efficiëntie)
Vermogen 400 W
Voc - Voltage open circuit 46.70 V

Mister Cash Sofort banking Mastercard Visa PayPal American Express Apple Pay KBC/CBC Belfius Maestro Bank transfer
© 2013 - 2024 - Solar Power Supply B.V.